Tag: technology

Interneti po na shkatërron mendjen mesa duket
Ky vit duket të jetë pika kthesë për ndjenjat e përdoruesve të mediave sociale në lidhje me internetin. Një herë e parë si një teknologji çlirimtare që do të niste një epokë të krijimtarisë dhe lidhjeve të reja në të…
Si të punoni nga shtëpia në mënyrë produktive
Shumë kompani gjatë javëve të fundit kanë prezantuar politikën e punës nga shtëpia. Nomadët dixhitalë janë mësuar me një stil të tillë jetese, por çfarë mund të themi për të gjithë ata që përballen me sfidën e të punuarit nga…