fbpx
Publikohet trailer-i i FIFA 20 një ditë para zbulimit zyrtar të saj
Sot, EA zbuloi trailerin e parë të FIFA 20, përpara zbulimit të saj zyrtar nesër në EA Play. Fatkeqësisht traileri nuk na jep pamje të gameplay-it, por në fund sugjeron se EA mund të ketë arritur në një marrëveshje marketingu…
Shikoni trailerin e ri të vazhdimit të Maleficent me Angelina Jolie
Vazhdimi i Maleficent do të vijë tetor. Traileri i filmit të vazhdimit të Maleficent, Mistress of Evil është publikuar dhe filmi do të vijë për premierën e tij në tetor. Përmes klipit mund të shohim dhe të kuptojmë më shumë…
Shikoni çfarë vjen në episodin e dytë të Game of Thrones në këtë trailer
HBO ka publikuar një trailer për episodin e dytë të sezonit të tetë të Game of Thrones, që do të vijë javën e ardhshme dhe duhet ta pranojmë, gjërat duken mjaft dramatike. Në trailer mund të dëgjojmë Daenerys të flasë…