Tag: teamfight tacticcs

Riot sjell League of Legends, Valorant dhe lojëra të tjera në Epic Games Store
Riot Games po i çon titujt e saj për PC në një territor të ri pasi League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics dhe Legends of Runeterra janë të gjitha tani të disponueshme në Epic Games Store. Lëvizja mund t'i sjellë…
Little Legends më të mirë në Teamfight Tactics
Kë do të dëshironit për Star Shards-in tuaj? Me lëshimin e Teamfight Tactics: Fates muajin e kaluar, sistemi për renditjen e Little Legends është bërë më i lehtë për t'u naviguar pasi lojtarët mund të zgjedhin të rrisin favoritët e…
Zbulohet Set 4 i Teamfight Tactics, i cili do të quhet Fates
Set-i i ri do të ketë dragonj dhe magji Riot Games zbuloi Set 4 të Teamfight Tactics. I quajtur Fates, ai do të sjellë sezonin e ri ranked të lojës, së bashku me 58 kampionë të rinj me origjina dhe…