Tag: team17

Zbulohet loja e re falas e Epic Games Store
Kemi arritur në fund të javës dhe kjo do të thotë që Epic Games Store ka lëshuar lojën e saj të re falas. Edhe këtë javë do të keni mundësi të merrni lojën tuaj pa asnjë kosto dhe këtë javë…
Worms Rumble Review
Worms Rumble vjen pikërisht në kohë për të festuar 25 vjetorin e ekskluzivitetit me një hyrje argëtuese dhe kaotike, megjithëse shumë bazike. Çdo ekskluzivitet që arrin një moment historik 25-vjeçar është një punë e madhe në industrinë e lojërave. Që…