Fortnite është shumë sporadike për të qenë një esport i suksesshëm
Bashkë themeluesi i disa prej organizatave esports më të mëdha në Europë mendon se skena kompetitive e Fortnite është e vështirë për t'u naviguar pasi është shumë e "paqëndrueshme dhe e turbullt." Nico Maurer, CEO i Team Vitality, parashikon disa…