PUBG Mobile zbulon eventin Team Up për PMCO Finals
PUBG Mobile ka prezantuar Team Up 100, që do të marrë 100 lojtarë nga çdo rajon: MENA, Amerika Veriore dhe Jugore, Europë, Japoni, Kore, Indi, Tailandë, Vietnam dhe Indonezi. Top nëntë lojtarët nga këto rajone do të vihen në një…