Blink, ekipi i parë shqiptar që arrin në ESEA Advanced League
Ekipi Blink momentalisht po konkurron në Main Division Playoff Season 34 Ekipi shqiptar Blink, i përbërë nga Atif "gejmzilla" Mustafa, Sener "SENER1" Mahmuti, Genc "gxx-" Kolgeci, Jon "b0r1" Nuredini dhe Ernest "Xhoci", kanë arritur të kualifikohen ditën e djeshme në…
Dy lojtarët kosovarë të Team Secret hasin probleme me vizat
Kjo gjë mund të çojë dhe në largimin e tyre nga Team Secret Flatron "juanflatroo" Halimi dhe Dionis "sinnopsyy" Budeci janë dy prej lojtarëve më të njohur të CS:GO në Kosovë, të cilët tashmë kanë arritur të marrin famë dhe…
Team Secret rikthehet në CS:GO me 3 lojtarë kosovarë
juanflatroo, sinnopsyy dhe rigoN janë pjesë e ekipit të Team Secret Team Secret është futur në skenën kompetitive të Counter-Strike: Global Offensive me një ekip të ri me shumë talent dhe potencial. Organizata ka blerë ekipin e m1x, i cili…