Tag: Team Fortress

Team Fortress 2 ka kapur numrin më të lartë të lojtarëve
Fansat e Valve ndodhin të jenë mjaft këmbëngulës. Ju do të supozoni se ata që luajtën Team Fortress 2 përsëri në 2007 dhe  mund të kishin kaluar në shooters të rinj heroi deri tani. Nga Valorant te Overwatch është e…