Harta e CS:GO, Dust 2, është rikrijuar në Fortnite Creative
Fortnite Creative u jep fansave të battle royale-it mjetet për të bërë pothuajse gjithçka që dëshirojnë. Dhe nuk ka shumë nga ata që i vendosin këto mjete në përdorim më të mirë sesa Team Evolve Ekipi i dizenjuesve të fiksuar…