fbpx
PUBG Mobile merr Team Deathmatch mode dhe kap 50 milion përdorues aktive
Loja gjithashtu kaloi 400 milion shkarkime që pasi mode-i i ri u publikua. Nuk ka shumë që kur update-i i shumëpritur i PUBG Mobie 0.13.0 u lançua dhe mund të themi që është një nga update-et më të mëdha që…