Inxhinieria sociale: Kush dhe si po i vjedhin të dhënat tuaja?
A do të pranonit të ndanit llogarinë tuaj bankare ose të dhënat e kartës së pagesës me dikë për të mundësuar vjedhjen e parave tuaja? Tingëllon e pabesueshme, megjithatë, social engineering (inxhinieria shoqërore) është një nga teknikat më të njohura…