Blizzard kërkon falje për Tavern Pass të Hearthstone
Zhvilluesi fillimisht zbuloi se po rishikonte sistemin e shpërblimeve të lojës në Tetor dhe kishte premtuar se lojtarët nuk do të fitonin më pak gold si rezultat i kësaj. Tani që pass-i i ri ka dalë, një vështrim në Reddit…