Tag: tartarus

My Hero Academia hedh dritë mbi arratisjen e Stain nga burgu
My Hero Academia hodhi dritë mbi arratisjen e Hero Killer Stain nga burgu Tartarus, në kapitullin më të ri të serisë manga origjinale të Kohei Horikoshi! Akti përfundimtar i mangës vazhdon me kapitullin më të ri të serisë, dhe skena…