fbpx

Tag: Tarsier Studios

Little Nightmares ll Review
Little Nightmares ll ka një intensitet, sa është aq argëtues për tu parë sa është për tu luajtur. Formula e kësaj loje nuk është sekrete por mbetet një lojë e sukseshme. Momentet më të rëndësishme në një lojë horror janë…
Little Nightmares 2 ka shitur mbi 1 milion kopje
Nëse merret parasysh edhe origjinali, seria e lojës tani ka mbi 5 milion kopje të shitura në total. Një muaj pas daljes në treg, loja Little Nightmares 2, paksa e frikshme dhe mbushur me enigma, nga Tarsier Studios, tashmë ka…