fbpx

Tag: Tarana

Si të gjejmë vendodhjen e Tarana dhe artifacts në Fortnite
Update-i 16.10 i Fortnite ka prezantuar disa quests të rinj që do t'i lejojnë lojtarët të fitojnë një tufë XP falas. Si gjithmonë, ka një larmi detyrash të thjeshta për të kryer, së bashku me disa gjueti thesari më të…