Tag: Tags

Pokémon Unite është tashmë në Android dhe iOS
Pokémon Unite tani është në dispozicion për shkarkim dhe është gati për të luajtur në Android dhe iOS. Thjeshtë i njëjti MOBA falas për të filluar me të njëjtat harta dhe monstra të lançuara në Nintendo Switch në korrik, megjithëse…
Twitch po shton mbi 350 tag për të bërë platformën më gjithëpërfshirëse
Twitch e di që ka dështuar në disa komunitete dhe po ndërmerr disa hapa për të inkurajuar streams më përfshirëse. Shërbimi i livestreaming po shton mbi 350 chanels tags që pasqyrojnë një gamë të gjerë të komuniteteve, përfshirë ato për…