Tag: t-series

PewDiePie bëhet YouTuber-i i parë që kap 110 milionë subscribers
Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg është bërë zyrtarisht krijuesi i parë në YouTube që tejkalon 110 milion subscribers në këtë platformë. Kur mendoni për YouTube, zakonisht ka vetëm një krijues që ju vjen në mendje si imazhi i platformës dhe ky është…
PewDiePie habitet me këtë kanal YouTube-i që mund t’ja kalojë atij dhe T-Series
Një kërcënim i ri në horizont? Felix 'PewDiePie' Kjellberg u shokua kur mësoi për një kanal të ri në YouTbe që ishte duke fituar subscribers në ritme të shpejta. Suedezi i bëri thirrje me shaka T-Series që të bashkonin forcat…
T-Series kapi 125 milionë subscribers muajin e shkuar dhe askush se vuri re
T-Series, kompania e Bollywood që ja doli të mundte PewDiePie në garën për 100 milionë subscribers, ja ka dalë të thyejë një tjetër rekord, duke kapur 125 milionë subscribers. Problemi i vetëm është që askush nuk e vuri re. Lufta…
T-Series është pranë kapjes së 200 milionë subscribers në YouTube
T-Series ka momentalisht avantazhin në numrin më të madh të subscribers në YouTube. Gjithsesi, kompania e produksionit të muzikës dhe filmave indianë mund të kapë 200 milionë subscribers më shpejt nga ç'mendojmë. Lufta e T-Series me PewDiePie për 100 milionë…
PewDiePie është YouTuber-i me fitimet më të larta, duke i kaluar të tjerët me miliona
Ai fiton 3-fishin e rivalit të tij T-Series. PewDiePie është kalsifikuar si personi me fitimet më të larta në YouTube. Pas disa kalkulimeve është arritur në përfundimin se gamer-i dhe vloggeri merr $7.8 milion çdo muaj. Dhe ndërkohë ne rrimë…