Tag: T-800

Një lojë e re Terminator do të vijë së shpejti
Prezantimi i Nacon Connect përfundoi me një surprizë tjetër, një pamje për një lojë të ardhshme Terminator. Videoja e shkurtër tregoi një skelet robotik T-800 Terminator, me logon e Nacon Studio Milan. Loja e paemërtuar Terminator do të jetë një…
Shikoni trailerin e Terminator në Mortal Kombat 11
Është fantastik. Terminator T-800 do e bëjë debutin në Mortal Kombat 11 në 8 tetor për pronarët e Kombat Pack dhe për pjesën tjetër në 15 tetor. Tashmë kemi pamjet e para se si androidi ja del në një ndeshje.…