Tag: system requirements

Çfarë PC ju duhet që të luani Spider-Man Remastered
Versioni për PC i Spider-Man Remastered nga Sony do të përfshijë një modalitet të ri, me cilësi më të lartë për Ray Tracing. Sony zbuloi në qershor se Spider-Man ekskluziv i PlayStation më në fund do të vinte në PC…
Grid Legends | Ja çfarë ju duhet që të luani lojën në PC
Kërkesat e sistemit Grid Legends mund t'ju habisin se sa tolerues janë, pasi CPU-të e vjetra dhjetëvjeçare Intel dhe AMD janë më se të mjaftueshme për t'ju futur në rrjetin fillestar. Thënë kështu, loja padyshim do të vazhdojë të përdorë…
Zbulohen kërkesat e sistemit për God of War PC
God of War më në fund vjen në PC më 14 janar 2022, vetëm katër vjet pas lançimit të tij në PS4, dhe tani zhvilluesi Sony Santa Monica ka zbuluar se çfarë duhet të mbajë PC juaj për ta luajtur…
Këto janë parametrat që PC juaj kërkon të luajë Vampire: The Masquerade – Bloodhunt
Parametrat e PC për të luajtur The Vampire: The Masquerade - Bloodhunt janë përditësuar edhe një herë. Vampire: The Masquerade - Bloodhunt është një battle royale e vendosur në mjedisin gotik -punk të White Wolf, World of Darkness, që do…
Far Cry 6 mund të luhet dhe në PC-në tuaj kot
Edhe pse vetëm një muaj larg, më në fund janë publikuar system requirements për platformën PC duke na dhënë përgjigje rreth pyetjes “A do të mund ta luaj dot?”. Dhe sipas informacioneve më të fundit që kemi, përgjigja me shumë…
Kjo është çka ju nevojitet për të luajtur Cyberpunk 2077 në PC
CD Projekt zbuloi specifikimet e kërkuara gjatë prezantimit të fundit Me Cyberpunk 2077 tani vetëm 2 muaj larg, CD Projekt zbuloi kërkesat e sistemit të PC gjatë prezantimit të djeshëm online të Night City Wire. Atëherë këto janë kërkesat minimale…
Këto janë parametrat që iu duhen për të luajtur Doom Eternal
Me shumë mundësi do t'iu duhet një upgrade Kemi kohë që kemi dëgjuar se Doom Eternal është ndërtuar për të shfrytëzuar në maksimum hardware modern, duke i shtyrë edhe Xbox One X dhe PS4 Pro në limitet e tyre. Tashmë…