Tag: sypher

Ninja dhe SypherPK zbulojnë si të heqësh bloom në Fortnite
Bloom në Fortnite mund të përcaktojë fatin e të gjithë ndeshjes. Kur builds vijnë gjithmonë e në rritje dhe beteja bëhet më e shpejtë për syrin, lojtarëve ju duhet të marrin avantazh nga këto momente të vogla për të fituar…