Tag: sylvie

Marvel njofton karakterin e tyre të parë biseksual
Universi Kinematik Marvel më në fund ka konfirmuar karakterin e tij të parë biseksual dhe, duke habitur, është Loki. Princi Asgardian zbuloi seksualitetin e tij në episodin e fundit të shfaqjes së tij Disney Plus. Spoilerët për episodin e tretë…