League exploit lejon që Sylas të vjedhë përgjithmonë ultimate-et
Këto janë ndrryshimet që sylasi do të mar në League Një shfrytëzim i ri i Ligës është shfaqur në Patch 10.19 që lejon Sylas të fusë në xhep ultimates e armikut si aftësitë themelore për pjesën tjetër të lojës. Ndërsa…
Win rate i Sylas ka rënë në 41 përqind, më e ulta në LoL
Më në fund duket se nerf-et e kanë bërë punën e tyre Një nga mbretërit e League of Legends Pro Play tashmë ka vetëm 41% win rate pas lançimit të Patch-it 9.12 Sylas ka rënë në fund të çdo klasifikimi.…
Comic-u i dytë i Riot dhe Marvel mund të bëhet tanimë pre-order
Lux është champion-i i rradhës që do të ketë një comic të sajën Fansat e League of Legends hodhën sytë për herë të parë mbi comic-un e ardhshëm të Riot Games në bashkëpunim me Marvel Entertainment sot, pasi ai u…