Tag: syberia 2

‘Syberia’ dhe ‘Syberia 2’ janë falas në Steam
Lojërat klasike të aventurës point-and-click Syberia dhe Syberia 2 janë në dispozicion falas në Steam gjatë Microids sale. Shitja do të zgjasë për një kohë të kufizuar, por pasi të shkarkohen lojërat janë falas për tu mbajtur përgjithmonë. Seria Syberia…