fbpx
Nintendo zbulon Switch Lite, më e vogël dhe më e lirë se Switch
Switch-i kompakt nuk do të ketë Joy-Con të lëvizshëm Nintendo zbuloi një version të ri të konsolës së tij hibride Switch sot, Nintendo Switch Lite, një version më i vogël i sistemit i cili fokusohet në anën portabël të platformës.…