Tag: swebliss

Streamer-ja akuzon Twitch për seksizëm pas pezullimit prej veshjes së saj
Streamer-ja popullore e Twitch, Swebliss, i ka kthyer përgjigje faqes në pronësi të Amazon pasi ajo u bë ban, me justfikimin që veshjet e saj janë të papërshtatshme Më e njohur për stream-et e saj të artit dhe modës, Swebliss,…