Tag: Sway House

Bryce Hall pohon se Sway House nuk është më i famshëm
Sway House ka qenë në një gjendje të harruar vitin e kaluar, me shumë fansa që spekulojnë se ajo ka rënë, një teori që bashkëthemeluesi Bryce Hall sapo e konfirmoi.Hype House dhe Sway House dikur ishin grupe rivale që kishin…