Tag: swallow the sea

Merrni këtë lojë falas në Steam për një kohë të shkurtër
Swallow the Sea, e lëshuar fillimisht në itch.io në vitin 2020 nga Maceo bob Mair dhe Nicolás Delgado, kohët e fundit u shfaq në Steam - është ende falas dhe "vërtet shumë e çuditshme". E thjeshtë dhe e kontrollueshme nga…