Tag: Suspends streaming

Crunchyroll pezullon transmetimin në Rusi
Një kompani tjetër po ndërpret përkohësisht shërbimet e saj në  tregun rus pas pushtimit të Ukrainës. Të premten, njësia e Sony bllokoi përdoruesit rusë që të hynin në shërbimin e saj të transmetimit të Crunchyroll dhe tha se do të…