Sezoni i 4 i PUBG rimodelon Erangel dhe sjell një histori për të
Patch Notes-at e reja mbi PlayerUnknown's Battlegrounds janë publikuar. Kjo pak para sezonit të katërt të PUBG që do të fillojë javën e ardhshme. Duket se ndryshimet që do të vijnë do të jenë mjaft të mëdha dhe emocionuese për…