fbpx
A mund të mbijetojë PUBG në tregun e battle royale-ve?
Edhe pse numrat e battle royale-s kanë qënë në rënie, a mund t'i mbijetojë PUBG këtij tregu sa vjen e më konkurrues? PUBG është tanimë sinonimi i zhanrit battle royale dhe së bashku me Fortnite e deri diku H1Z1, ajo…