Tag: survival mode

Far Cry mund të sjellë një battle royale ose survival mode
Ubisoft njihet për Easter Egg që sjell në lojërat e saj dhe së fundmi sipas një Easter Egg në Far Cry 6, një battle royale ose survival mode mund të vijë së shpejti. Ubisoft lançoi javën e kaluar Far Cry…
Survival Mode do të vijë së bashku me Call of Duty: Mobile Zombies
Ky mode klasik do të rikthehet në një platformë të re Një dataminer ka zbuluar se Survival Mode në Zombies, sinonim i Call of Duty: Black Ops dhe World at War, do të vijë në versionin mobile të Call of…
Lojtarët e The Division 2 mund të kthehen në NYC për një survival mode
“NYC: After Dark – a return to the Big Apple – January.” Survival mode ishte një nga shtimet më të bukura që kishim në lojën e parë Division, por ende nuk kemi dëgjuar asnjë fjalë nëse ky mode do të…