Update 4.3 i PUBG sjell Survival Mastery dhe DBS shotgun
Zbulohen detajet e Update 4.3 në PUBG PC Lojtarët e PlayerUnknown’s Battlegrounds do të kenë së shpejti mundësi të shprehin veten pa pasur nevojë për një terapist. Zhvilluesit e PUBG zbuluan sot Update 4.3 në PC faqen e komunitetit në…