Update 5.1 i PUBG PC është live
Ndryshime në Miramar dhe përmirësime të mëtejshme. Një update i ri është i disponueshëm për PUBG në PC, që ka prezantuar shumë ndryshime në hartën e Miramar. Season 5 në PUBG është realisht i gjithi për Miramar, siç kanë sugjeruar edhe dataminers. Ky sezon…