Tag: survios

Alien është loja më e fundit aksion-horror
Një lojë krejt e re Alien është në rrugë e sipër. Titulli u zbulua plotësisht nga llogaria zyrtare e Alien në Twitter, dhe jo, nuk është Aliens: Dark Descent, i cili u njoftua tashmë në Summer Game Fest. Kjo është…
CREED: Rise to Glory Review
Boksi duket si një alternativë e shkëlqyer për të eksploruar me virtual reality. Natyrat praktike të mekanizmave duken mjaft të arrira dhe relativisht kemi patur pak lojëra boksi në PlayStation VR. Të gjitha këto e bëjnë CREED Rise to Glory…