Fall Guys po mbledh informacione rreth eksperiencës suaj ne lojë
Mediatonic po mbledh informacione rreth eksperiencës suaj në lojë dhe cilën prej nivele preferoni dhe cilën jo në Fall Guys Në një pyetësor të postuar në Twitter nga Fall Guys, zhvilluesit e lojës po kërkojnë të mbledhin informacione rreth eksperiencës…