Tag: survey corps

Njoftohet Attack on Titan: Brave Order
Një lojë e re Attack on Titan e quajtur Attack on Titan: Brave Order u njoftua këtë javë, një njoftim që erdhi gjatë përvjetorit të mangës. Loja e re është e disponueshme për pajisjet celularë që do të thotë se…
Attack on Titan zbulon origjinën e vërtetë të Titanëve (Spoilers)
Attack on Titan është drejt fundit dita ditës si në manga po ashtu edhe në anime. Kjo do të thotë se edhe përgjigjet e shumë pyetjeve që kemi po vijnë dhe njëra prej tyre është zbuluar së fundmi. Pyetja e…
Episodi më i fundit në Attack on Titan sjell një grup të ri rebel (Spoilers)
Sezoni i katër i Attack on Titan ka sjellë shumë personazhe të rinj të cilët ne nuk i kemi parë kurrë më parë. Episodi i fundit i kësaj anime na ka prezantuar me një grup tjetër i cili pritet të…