Tag: supraland

Supraland, loja free e javës nga Epic Games Store
Loja falas e kësaj jave në Epic Games Store është loja Metroidvania Puzzle - "Supraland". Loja do të jetë e disponueshme për t'u shkarkuar falas deri më 23 qershor në Epic Games Store dhe nuk do të kërkojë blerje nga…