Sipas një leak-u, Class Passives do të vijnë në Apex Legends
Tashmë klasat nuk do të jenë të parëndësishme Aftësi dhe pasive të reja mund të vijnë për 12 personazhet e Apex Legends në Season 4, pasi një dataminer zbuloi se Respawn po teston këto ndryshime. Deri më tani në Apex…
Update i fundit i Dota 2 i lejon supports të futen në Fast Queue
Nuk ka më diskriminim tani Update i fundit i Dota 2 ka ulur kohën e pritjes për lojtarët që luajnë support. Valve do t'i vendosë lojtarë që luajnë të dyja rolet support në Fast Queue. Këta lojtarë support megjithatë nuk…
Support Items do të ndryshojnë në League of Legends në 2020
Support-ët do të jenë shumë më ndryshe vitin e ardhshëm Livestream-i i 10 vjetorit të League of Legends nga Riot Games ka sjellë disa lojëra të reja si dhe ndryshime për League of Legends, disa prej të cilave nuk do…