Tag: superman

Një film i animuar i Injustice do të vijë së shpejti
Injustice po krijon filmin e vet të animuar i cili do të tregojë për fansat  historinë e rënies së Supermenit. Warner Bros Home Entertainment ka njoftuar se seriali i famshëm i video lojërave  Injustice do të ketë një film me…
Filmi i ri i Superman do të përfshijë një aktor me ngjyrë
Një epokë krejt e re do të vijë së shpejti për Man of Steel, me autorin Ta-Nehisi Coates që bashkohet me J.J. Abrams për një reboot të Superman nga DC Comics. Dhe duket se ky do të jetë një ndryshim…
Xbox Series X mund të lançohet me një lojë ekskluzive Superman
Thashethemi është mjaft emocionues por jo dhe aq solid Një përdorues i një forumi online për gaming, i quajtur OsirisBlack ka vazhduar serinë e tij të ngacmimeve me disa të dhëna të paqarta mbi disa lojëra 'third-party' që mund të…
The Witcher: Superman bëhet Geralt of Riva në seritë e Netflix
Netflix ka punuar për një seri të The Witcher për disa kohë. Tani është e qartë se kë do të shohim në rolin e Witcher Geralt. Mesazhi u përhap nëpërmjet Netflix, Twitter dhe Instagram. Aktori Henry Cavill është kandidati që…