Tag: superhero

Krijuesi i God of War thotë se me cilin superhero do të bënte një videolojë
Popullariteti i madh që dekada e fundit ka sjellë për lojërat me superheronj, si Batman Arkham dhe Marvel's Spider-Man, nuk po tregon shenja ndalimi. Këto ditë shumë zhvilues janë duke përdorur aftësitë e tyre për të sjellë më shumë projekte…