Super Smash Bros. Ultimate 10.0: Patch notes dhe ndryshimet
Sado që Sephiroth nuk do të jetë live deri në 22 dhjetor, lojtarët tashmë mund të shkarkojnë versionin 10.0 t update-it për Super Smash Bros. Ultimate. Ky i fundit do të sjellë disa ndryshime në lojë. Si pjesë e Fighters…
Super Smash Bros. Ultimate do të sjellë Sephiroth nga Final Fantasy VII
Nintendo zbuloi luftëtarin më të ri të Super Smash Bros. Ultimate, gjatë The Game Awards 2020. Ai është Sephiroth i Final Fantasy, i cili do të sjellë gjithë antagonizmin që mund të prisni në lojë. Ju mund të shikoni trailerin…
Super Smash Bros. Ultimate është loja më e shitur fighting e të gjitha kohërave
Loja më e madhe në historinë e FGC është rrëzuar nga froni. Super Smash Bros. Ultimate ishte e sigurt që do të ishte një sukses, që nga emri. Gjithsesi, kombinimi i një gameplay të mrekullueshëm, një numri të madh personazhesh…
Shkollat britanike përdorin lojërat e Nintendo për të mësuar fëmijët
Ah, të shkosh në shkollë dhe të luash Smash Bros Ultimate Ka kaluar pak kohë që kur shkollat dhe sistemi arsimor në botë e ka njohur vlerën e kompjuterave. Them në botë sepse është realisht për të qeshur që thjesht…
Super Smash Bros Ultimate mund të ketë një njoftim DLC-je këtë javë
Ka mundësi që këtë javë të marrim një njoftim për Super Smash Bros Ultimate në Nintendo Switch. Specifikisht diçka të lidhur me luftëtarin e DLCs së rradhës, Hero nga Dragon Quest XI. Siç mund ta mbani mend edhe nga E3,…
Reklama e re e Switch konfirmon Stage Builder në Smash Bros Ultimate
Bëhuni gati për update-in e madh 3.0.0 Nintendo duket se na ka dhënë më shumë informacion mbi një mode të ri në Super Smash Bros. Ultimate nëpërmjet reklamës së saj të fundit për lojën. Në sekondën e tretë të videos,…
Super Smash Bros Ultimate me shitjet më të shpejta në Steam UK
Loja lë pas RDR 2 dhe FIFA 19 Super Smash Bros Ultimate ishte e destinuar të përballej mirë me publikun, si pasojë e popullaritetit të madh të cross-overs-ave të Nintendos që ajo përmban. Gjithsesi në UK loja ka marrë më…