Tag: Super Saiyan

Dragon Ball debuton Super Saiyan Rose 3
Dragon Ball gjithmonë i ka prezantuar format e reja të fuqive në një mënyrë tepër të vecantë dhe kjo gjë nuk mund të ndodhte ndryshe me formën e re që është prezantuar së fundmi. Teksa seria kryesore ka qenë e…
Dragon Ball Super ka një problem me Super Sajanët
Dragon Ball Super ka vazhduar trashëgiminë për t’i dhënë Gokut, Vegetas dhe disa Z Fighters të tjerë disa transformime që zakonisht përfshijnë një rritje masive të energjisë, por seria ka hasur probleme kur bëhet fjalë për transformimin e tyre në…
A është Super Saiyan një teknikë e dhënë nga zotat në Dragon Ball?
Arc i fundit i Dragon Ball Super ka ngritur pyetje të mëdha në lidhje me natyrën e fuqive me të cilat luftojnë heronjtë Saiyan, Goku dhe Vegeta. Të dy Goku dhe Vegeta po drejtohen në rrugët e tyre përkatëse të…