Tag: Super Saiyan Rose 2

Super Saiyan Rose 2 tashmë është zyrtar në Dragon Ball
Dragon Ball është një ekskluzivitet i suksesshëm dhe ka rrënjë në të gjitha llojet e historive. Nga Dragon Ball Super dhe më gjerë, ju mund të gjeni historitë e Saiyan në shumë vende. Një prej tyre është në Dragon Ball…