Tag: Super Saiyan 3 Rose

Posteri i Dragon Ball jep sugjerime mbi të ardhmen e heronjve
Super Dragon Ball Heroes së fundmi ka përfunduar betejën kundër Goku Black dhe transformimin e tij të ri të Super Saiyan 3 Rose, dhe me dy Gogeta që shfaqen në episodin e fundit për të luftuar një formë të re…
Super Saiyan 3 Rose mund të vijë së shpejti në Dragon Ball
Dragon Ball ka një mori transformimesh në planet e tij. Është e kuptueshme që seria kryesore ka bërë më të mirën për të lëkundur format e saj të ndryshme, por kjo nuk fillon as të prekë pjesët më pak të…