Super Mario Maker 2 tejkalon 20 milion uploads
Nintendo njoftoi një statistikë marramendëse Super Mario Maker 2 përmes Twitter-it të premten. Që nga lançimi global i lojës në Nintendo Switch në Qershor 2019, lojtarët kanë ngarkuar mbi 20 milion nivele (ose "courses", siç njihen në lojërat Mario) në…
Legendary Update në Super Mario Maker 2 sjell Link dhe Master Sword
Legendary Update gjithashtu shton një mode të ri me pista nga Nintendo Update i ardhshëm i Super Mario Maker 2 do të sjellë Link si personazh në lojë, së bashku me një koleksion armës dhe lëvizjesh klasike nga The Legend…
Super Mario Maker 2 në Switch do të vijë me plot veçori të reja
Do të ketë shumë harta e mjete të reja pune, por edhe një Story Mode Kanë kaluar 4 vite që kur Super Mario Maker u prezantua nga Nintendo. Nuk pritej që loja pasardhëse e kësaj serie kaq popullore të vonohej kaq…