Tag: Super Crooks

Netflix sjell trailer e anime Super Crooks
Netflix ka kohë që i ka hedhur sytë e saj nga industria e anime duke sjellë shpesh anime të reja dhe kësaj here na sjell trailer e anime Super Crooks. Super Crooks është një graphic novel nga Mark Millar i…