Twitch do të organizojë një turnament Super Bowl të Fortnite
Streamerat dhe lojtarët e NFL do të konkurojnë për një bamirësi $500k. Fundjava e Super Bowl është një nga fundjavat më të mëdha dhe më të ngarkuar në të gjithë sezonin sportiv dhe tashmë edhe Fortnite do i bashkohet grupit.…
Rick Fox shpjegon pse LoL Esports do të bëhet më i madh se NFL
Ish-pronari i Echo Fox jep mendimin e tij mbi të ardhmen e League of Legends Esports Padyshim që LoL Esports po rritet vit pas viti. Vetëm duke krahasuar World Championship 2019 me të njëjtin event vitin e kaluar, shohim se…
Shikoni trailerin e ri nga Super Bowl për Avengers: Endgame
Edhe dy muaj pritje... Super Bowl këtë vit solli edhe një trailer të ri për një nga filmat më të anticipuara të vitit. Po i referohemi pikërisht Avengers: Endgame. Më në fund mund të mësojmë pak më shumë rreth heronjve…