Loja e re falas e Epic Store është live
Gjithashtu është zbuluar edhe loja e javës së ardhshme. Epic Games ka premtuar një vit me lojëra falas dhe e ka mbajtur fjalën, duhet ta pranojmë. Loja e fundit falas është tashmë e disponueshme dhe si për traditë, është zbuluar…