Tag: Sun

NASA do të shkojë në Venus
Agjencia ka zgjedhur dy misione të reja robotike për të eksploruar botën e nxehtë të ferrit të Venusit, fqinjit të Tokës dhe planetit të dytë nga Dielli, njoftoi të mërkurën administratori Bill Nelson. Të dy misionet, DAVINCI+ dhe VERITAS, ishin…