Tag: sumo wrestling

Squid Game tashmë kthehet në trend viral të TikTok
Bryce Hall e çoi përmbajtjen e tij në YouTube në një nivel tjetër duke sjellë në jetë sfidat nga shfaqja virale e lojës Squid Game, dhe ishte një krijim absolutisht brutal, por argëtues. Squid Game po bëhet shpejt një nga…